سه شنبه ۲۹ آبان ۰۳

طرز تهیه پسته پلو

۳۶ بازديد

طرز تهیه پسته پلو

از غذاهای قدیمی ایرانی که مدت ها به فراموشی سپرده شده است، پسته پلو می باشد، برای مشاهده کل آموزش و تمام مراحل طرز تهیه پسته پلو سایت آموزشی را دنبال نمایید.مواد لازم برای ۴ نفر برنج ۳ تا ۴ پیمانه مغز پسته تازه ۲ پیمانه شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافیطرز تهیه پسته پلوhttp://gg.gg/18cmy5برای تهیه پسته پلو، اول، برنج را درون یک ظرف که دارای آب می باشد می ریزیم، بعد یک قاشق نمک به آن اضافه می نماییم و صبر می کنیم برنج خیس بخورد. باید توجه داشته باشید که اگر برنج از نوع برنج تازه است، نیاز به خیس کردن برنج به مدت طولانی نیست.در این بخش نصف قابلمه مناسبی را آب می ریزیم بعد روی حرارت زیاد می گذاریم، زمانی که آب جوشید، یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می نماییم.وقتی برنج کاملا خیسانده شد آن را با مغز پسته داخل قابلمه می ریزیم، بعد منتظر می مانیم تا آب دوباره بجوشد. وقتی آب جوشید، با قاشق کف های روی آب را با قاشق برمی داریم و از ظرف خارج می نماییم.سپس به مدت هشت تا دوازده دقیقه منتظر می مانیم تا پخت اولیه برنج انجام گیرد. بعد از این که هشت دقیقه گذشت، مقداری از برنج را زیر دندان تست می نماییم، اگر اطراف برنج کاملا نرم بود و مغزش کمی سفت بود، آن موقع زمان آب کشی برنج است.در مرحله پنجم، مقداری روغن در قابلمه ای که برای پخت انتخاب کرده ایم می ریزیم، بعد برای ته دیگ می توانیم به سلیقه خودمان از سیب زمینی ورقه ورقه شده یا نان لواش استفاده کنیم و آن ها را در ته ظرف بچینیم.در این بخش مقداری از ترکیب برنج و پسته را می ریزیم روی ته دیگ و مقداری شوید خشک هم بر روی برنج می ریزیم. به همین شکل کل مواد را درون قابلمه می گذاریم، بعد زعفران دم کرده را به صورت پخش شده روی برنج می ریزیم.در مرحله آخر، یک شعله پخش روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم و قابلمه را روی شعله پخش قرار می دهیم و صبر می کنیم تا پسته پلو به مدت یک تا یک و نیم ساعت دم بکشد. در آخر، پسته پلو را با مرغ یا ماهیچه سرو می نماییم.
https://www.fanfiction.net/~marshhunte4
https://www.spreaker.com/user/17444059
https://justpaste.it/2bx8o
https://www.atlasobscura.com/users/marshhunte4
https://www.reverbnation.com/artist/marshhunte4
https://www.viki.com/users/marshhunte4_591/about
https://www.wikidot.com/user:info/marshhunte4
https://speakerdeck.com/marshhunte4
https://www.yelp.com/user_details?userid=d6kvw53FS3TwVViKux_k2g
https://slides.com/marshhunte4
https://500px.com/p/marshhunte4?view=photos
https://8tracks.com/marshhunte4
https://creators.audiomack.com/marshhunte4
https://list.ly/marshhunte4/lists
https://list.ly/list/9H8H-mamicooking?make_list_mode=truehttps://socialsocial.social/user/mamico78222/https://replit.com/@hovol68629

یکی از انواع غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی، سمبوسه می باشد

۳۶ بازديد

یکی از انواع غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی، سمبوسه می باشد

 که در اصل به شهرهای جنوب کشور تعلق دارد. این غذای لذیذ دارای طرفداران زیادی می باشد و بخاطر همین موضوع با فلافل، در دکه های خیابانی فروخته می شود. برای مشاهده کل آموزش آشپزی جنوبی و تمام مراحل تهیه سمبوسه سیب زمینی سایت رضیم را دنبال نمایید.مواد لازم برای ۴ نفر سیب زمینی ۲ عدد بزرگ گشنیز ۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط سیر ۲ حبهhttps://urlis.net/kjfgyu8dنان لواش به تعداد کافی نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی روغن و زردچوبه به مقدار کافیطرز تهیه سمبوسه در مرحله اول، باید سیب زمینی ها را با دو لیوان آب و نصف قاشق چایخوری نمک درون یک قابلمه مناسب بریزیم و روی حرارت زیاد بگذاریم تا سیب زمینی ها آبپز گردند.در مرحله بعد، صبر می کنیم تا سیب زمینی ها کمی خنک گردند. سپس پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و آنها را با گوشت کوب می کوبیم تا به شکل پوره سیب زمینی شوند، بعد آن ها را کنار می گذاریم.سپس باید پیازها را به شکل نگینی ریز خرد نماییم و با مقدار کمی روغن در یک ماهی تابه مناسب روی حرارت کم سرخ نماییم. وقتی پیاز کاملا سرخ شد سیر را با مقداری زردچوبه به مواد اضافه می نماییم و مقدار کمی سرخ می کنیم، تا حدی که فقط بوی سیر بلند گردد.بعد گشنیز و جعفری را که ساطوری خرد شده به مواد اضافه می نماییم. مواد را هر چند دقیقه یک بار هم می زنیم تا نسوزند، بعد از اینکه آب سبزیجات کاملا تبخیر گشت، ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و کنار قرار می دهیم.سپس مخلوط پیاز داغ و سبزیجات را به پوره سیب زمینی اضافه می نماییم. بعد به مقدار کمی نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود را اضافه می نماییم و مواد را کاملا هم می زنیم تا کاملا مخلوط گردند.اگر تمایل دارید مثل جنوبی ها سمبوسه هایتان تند و لذیذ باشد حتما از فلفل قرمز تند و به مقدار زیاد استفاده نمایید. در این بخش، ماده میانی سمبوسه آماده می باشد و باید نان های لواش را تهیه نماییم. برای این کار نان های لواش را به صورت طولی با عرض دلخواه جدا می کنیم.هر اندازه که عرض نان لواش را بیشتر در نظر بگیریم، اندازه سمبوسه بزرگ تر می شود. اگر بخواهیم سمبوسه با سایز متوسط داشته باشیم باید عرض نان لواش را بین هشت تا دوازده سانتی متر بگیریم. نکته دیگر در مورد نان لواش این می باشد که حتما از نان های نرم استفاده نمایید تا موقع پیچیدن سمبوسه ها با مشکل روبرو نشوید.بعد از اینکه نان ها را به شکل مستطیل شکل برش زدیم کمی از مایه میانی سمبوسه را در ابتدای نان قرار می گذاریم و نان را به شکل مثلث در می آوریم.اگر می خواهید سمبوسه هایتان به شکل تخت در نیاید و کمی پر باشد مواد داخل نان را کمی بیشتر نمایید. اگر تهیه سمبوسه ها به صورت مثلثی شکل برایتان سخت است می توانید آن ها را مانند لقمه به صورت لوله ای شکل دهید.بعد از اینکه کار پیچیدن سمبوسه ها تمام گشت، یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت می گذاریم و در داخلش به اندازه ای روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن به صورت شناور قرار گیرند. نکته مهم در این بخش این می باشد که حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمایید تا سمبوسه ها بعد از سرخ کردن ترد تر گردند و روغن کمتری جذب نمایند.حرارت زیر ظرف باید در اندازه متوسط قرار بگیرد، بعد باید سمبوسه ها را به تعدادی که در ظرف جا می شود در روغن بگذاریم تا به صورت یکنواخت سرخ گردند. وقتی یک سمت سمبوسه سرخ شد، آن ها را برعکس می کنیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ گردد.در ادامه به همین روش تمام سمبوسه ها را با حوصله سرخ می نماییم و بعد از سرخ کردن سمبوسه ها باید آن ها را یا در توری فلزی بگذاریم یا با کاربرد دستمال حوله ای روغن اضافی شان را بگیریم.در در مرحله آخر، باید سمبوسه ها را در ظرف مناسب بچینیم و در کنار سس کچاپ سرو نماییم. برای نان سمبوسه می شود از نان های دیگر مثل خمیر یوفکا هم استفاده کرد، یا اینکه مانند پیراشکی گوشت خودتان خمیر مخصوص برایش تهیه نمایید.  

طرز تهیه سمبوسه با پنیر پیتزا

 اگر با کالری بالا مشکلی ندارید می توانید به سمبوسه خود پنیر نیز اضافه نمایید و به سلیقه خود می توانید از انواع مختلف پنیر های رنده شده و ورقه ای در سمبوسه استفاده نمایید. وقتی که مواد را در نان می گذارید مقداری پنیر هم می توانید روی مواد سمبوسه بگذارید.  

طرز تهیه سمبوسه بدون روغن

 همان گونه که مطمئنا می دانید سمبوسه به خاطر سرخ شدن در روغن از غذاهای پر کالری می باشد. اگر تمایل دارید این غذاهای لذیذ را با کالری کمتر و به صورت رژیمی آماده کنید می شود از دستور سمبوسه بدون روغن استفاده کرد.https://trpd.granicusideas.com/ideas/miami-mold-specialist-1?page=119http://httpwww.corsica.forhikers.com/blog/maquis-the-aromatic-spirit-of-corsica?page=24#comment-81257https://irakyat.my/forums/topic/38787/how-to-start-an-essay/view/post_id/51029https://www.nln.org/list-pages/awards/NLNVoices-Webinar-Are-You-Ready-for-the-Next-Congressional-Recess-Learn-How-to-Maximize-Your-Voicehttps://webhitlist.com/forum/topics/do-you-know-any-good-specialists-in-web-design?id=6368021%3ATopic%3A23779440&page=45#commentshttps://irvine.granicusideas.com/ideas/how-to-identify-the-different-types-of-book-writing-services?page=25https://butterflycoins.org/topics/640704bcf79a416f3e048f25https://myworldgo.com/forums/topic/119091/elevate-your-nail-game-with-flormar-s-spectacular-polishes/view/post_id/1294762/page/1#siteforum_post_1294762https://www.tripadvisor.com/Profile/mamic0mhttps://www.4shared.com/u/vep9XhUL/hovol68629.htmlhttps://disqus.com/by/mamico78222/about/https://www.ted.com/profiles/45721103/abouthttps://artmight.com/user/profile/3383254https://worldcosplay.net/member/1682448https://p-tweets.com/mamico78222